tisdag 19 januari 2010

Att gå på vatten eller inte...

Jag måste få ventilera mina tankar lite.. Jesus gick ju tydligen på vatten, soft snubbe. Skulle jag också vilja göra, tänk vilka möjligheter. Om inte annat - förstå vilken grad av coolhet det ger inför polare.

Jesus på fest med Lärjungarna, efter några mojitos och bärs går Simon Petrus, Johannes och Matteus iväg från de övriga för att diskutera lite om den om den nya puman Maria Magdalena.. Efter lite velande fram och åter kommer de fram till att det faktiskt hon faktiskt är rätt fräsch och den där nya beiga klänningen framhäver de allra sexigaste sidorna. Jesus bestämmer sig för att styla lite, det har gått lite rykten om Jesus partytrick och nu var det dags att utöva det fullt ut.

Jesus tar av sig sina sandaler, viker upp ärmarna, tar ett andetag och kliver ett steg rakt ut i vattnet. En av lärjungarna Judas Iskariot säger,

- Psst, vilken pajas va? Vad håller han på med...

De flesta bryter ut i skratt men några sekunder efter tappar de hakan och alla häpnar...

The man with the hair, eller som hans kompisar kallade honom, Jesus gick på vattnet.

Coolt? Skämta inte, skulle nog bli 2010 års partytrick även fast vi bara är inne på den 19:e januari.

Men ponera följande. Jesus kan istället för att gå på vatten, flyga.. Han kan likt Stålmannen sträcka upp armen i luften och sväva iväg. Helvete, där snackar vi 2084 års partytrick. Då är han inte bara.. The man with the hair, Jesus. Han är fan självaste Gud.

Eller han måste ju bli Guds farsa då...

För jag måste säga att gå på vatten är gudomligt, men flyga.. Det tar gudomligt till en HELT ny nivå!

Inga kommentarer: