söndag 17 januari 2010

Sushifantastiska Stockholm

Gårdagen var mycket trevlig, började dagen med sushi. Aldrig ätit det förr jag o Emma - det var C och M som prackade på att vi skulle käka det. Och jag är positivt överraskad. Mycket positivt överraskad. Vi är sugna på det igen, redan nu - får väl se om det blir en 12-bitars till middag eller om vi orkar laga något.

Snabba Cash då? Visst var det en bra svensk film, men börjar man dra jämförelse med boken så blir det dags att fundera. Det känns mer som att Snabba Cash byggde på storyn i boken men att det egentligen var en egen berättelse. Men slutgiltigt betyg helt ok.

4 av 5 sushi-bitar.

Sedan kom C's syter C och mötte oss utanför biografen. Första anhalt blev Vampire Lounge, SJÄLVKLART fullt som alltid. Så vi gick vidare till Underbara Bar. Trevlig tyckte jag, börjar tycka riktigt illa om VL. Det enda positiva är deras fantastiska drinkar, men man ledsnar på otrevlig personal och att det jämnt är fullt oavsett när man kommer dit. Om det inte är en måndag klockan 18.30. Kul!

Underbara bar däremot övertygar som alltid, mysiga lokaler och lagom mycket folk, det blev en trevlig kväll som vi avslutade på Burger King vid medis.

Nu ska jag vandra ut genom vardagsrummet, vidare genom biblioteket, förbi loungen och in i matsalen.. Där ska det tydligen bjudas på hotellfrukost. Nåja, inte riktigt.. Men rostmackor och juice är fan dundrande nära.

Inga kommentarer: