söndag 10 januari 2010

Historien om ettan och en känsla

Gårdagen blev väldigt trevlig, en sak som kanske gjorde det hela lite trevligare var att lägenheten vi var på fest i var relativt liten. Nu pratar vi ett kök på 4 kvm och ett v-rum på 20 kvm. Detta tillsammans med uppskattningsvis 40 personer som mest gjorde att det var trångt. Nu snackar vi inte sådär lagomt härligt tunnelbanetrångt som det ibland kan vara när man åker till jobbet. Vi snackar en känsla som enklast skulle beskriva hur färdigrätterna i frysdisken känner sig. Tänk er ett utrymme på 1 m x 0.2 m, här ska sedan 50 förpackningar färdigrätter få plats. Det går ju inte ens ihop i teorin.

Ungefär så var det i lägenheten, när folk sedan skulle börja släppa loss sina lurviga på dansgolvet blev det ju inte mer plats. Men rackarns trevligt, det var det iaf!

Jag och Emma lämnade festen tillsammans med Mackan och Cilla, vi gick till donken på fridhemsplan, en promenad på 5 min som för oss tog kanske 35 minuter. Det blev några hamburgare, en cola och så delade vi på en pommes.

Var det slut där måntro? Ack nej, eller ja... Nästan. Men vi tog en taxi hem till oss, delade på en flaska vin sen begav sig våra vänner hem till sig.

En very-lyckad-night-out så att säga!

Inga kommentarer: